ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Καλώς ήρθατε! Η ομάδα μας μαζί με την διακοσμήτρια, συλλέκτρια και σχεδιάστρια  κα Ειρήνη Συνοδινού  Καϊτατζή , και  με το πάθος που μας   διακρίνει για κάθε τι το αυθεντικό και ελληνικό, σας προτείνουμε και σας προτρέπουμε  να προτιμήσετε στην διακόσμηση  του σπιτιού σας  στοιχεία από την πλούσια Ελληνική μας παράδοση. Σας προτείνουμε να εντάξετε το παρελθόν στην σύγχρονη ζωή σας με τρόπο  θαυμάσια αισθητικό  και συνάμα πρακτικό. Να κρεμάσετε στο σπίτι σας μια παλαιά λάμπα πετρελαίου, να χρησιμοποιήσετε τις παλαιές πορσελάνες και τα χαλιά που ίσως κάποτε έφερε  ο παππούς σας  από την Πόλη  και την Σμύρνη. Να ξεχωρίσετε δύο γωνίες στο καθιστικό σας τοποθετώντας εκεί μία ξυλόγλυπτη κασέλα με έναν καθρέφτη ή ένα σοφρά με καρεκλάκια και έναν νησιώτικο καναπέ. Ακόμα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ολόκληρο παραδοσιακό δωμάτιο με ξυλόγλυπτα μιντέρια ή μπάσια στολισμένα με υφαντά και μαξιλάρες. Αντλήστε έμπνευση από τον ατελείωτο Ελληνικό πολιτισμό και δημιουργείστε σπίτια μοναδικά και μαγικά. Ανακαλύψτε μαζί μας την Ελλάδα του παραμυθιού και του ονείρου .!!!

AMORGOS ART

Ταξιδεύοντας στην ελληνική παράδοση ανακαλύψαμε κόσμους παραμυθένιους, χρώματα και λουλούδια πλουμιστά, γοργόνες και δράκους ,δικέφαλους αετούς και σταυρούδια, καράβια και καβαλάρηδες, ένα κόσμο ανάμεσα στο ονειρικό και στο παραμυθένιο.

Έπιπλα και αντικείμενα με μνήμη και ιστορία, σε συνδυασμό με την ποιότητα και την καλαισθησία, έχουν συγκεντρωθεί με σκοπό να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις όσων αγαπούν το αυθεντικό και αναζητούν την προβολή και παρουσία του ελληνικού πολιτισμού στον προσωπικό τους χώρο.


Σας περιμένουμε για να σας εμπνεύσουμε με την Ελλάδα του παραμυθιού και του ονείρου....

Ολες οι συλλογές μας εδώ!