Αποστολές & Επιστροφές

Αποστολές & Επιστροφές

Αποστολές & Επιστροφές

Αποστολές

Οι αποστολές εντός Αττικής γίνονται με συνεργαζόμενο κουριερ ( για μικρά σε όγκο αντικείμενα ) ή ΕΛΤΑ (για μεγαλύτερα ) με χρόνο παράδοσης 4-6 εργάσιμων ημερών από την μέρα αποστολής τους , ενώ για το υπόλοιπο δίκτυο της Ελλάδας (χερσαίοι ή νησιωτικοί προορισμοί) ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται ανάλογα τον προορισμό.

Επίσης το ίδιο ισχύει για αποστολές εξωτερικού , ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον προορισμό του δέματος .

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που το κόστος μεταφορικών της παραγγελίας σας ξεπεράσει κατά πολύ το ποσό που έχουμε προκαθορίσει, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να το διευθετήσουμε.

Αλλαγές/Επιστροφές

Κάθε ένα από τα αντικείμενα που θα βρείτε στον ιστότοπό μας, είναι φτιαγμένο στο χέρι & είναι αυτό που κάνει κάθε ένα κομμάτι, απόλυτα μοναδικό και ξεχωριστό.

Για να πραγματοποιήσετε κάποια αλλαγή , δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας, αναφέροντάς μας τον αριθμό της παραγγελίας σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:  • Τηλ.: +30 210 3243836 & +30 6974246584

  • Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο: info@amorgosart.gr

  • Μπορείτε, επίσης, να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε ΕΔΩΓια Ελλάδα & Εξωτερικό
Αλλαγή, μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στο κατάστημά μας, είτε με αποστολή με courier με δική σας επιβάρυνση .Το courier δύναται να είναι της δικής σας επιλογής όμως σε καμία περίπτωση μέσω ταχυδρομείου ως απλό δέμα. Τόσο για την αλλαγή του προϊόντος σε εμάς, όσο και για την αποστολή του νέου προϊόντος σε εσάς, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη .

Επιστροφές γίνονται με courier της επιλογής σας με τα έξοδα μεταφοράς να επιβαρύνουν τον πελάτη , ή στο κατάστημα μας .

Μόλις παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν, θα πραγματοποιήσουμε ολική επιστροφή χρημάτων, στον τραπεζικό ή PayPal λογαριασμό, τον οποίο θα μας έχετε υποδείξει.

Αρκεί, φυσικά, το επιστρεφόμενο ή προς αλλαγή προϊόν, να είναι στην αρχική του κατάσταση, να συνοδεύεται από το αποδεικτικό πληρωμής του και η αλλαγή/αντικατάσταση, να ζητείται μέχρι 20 εργάσιμες ημέρες, από την ημερομηνία παραλαβής του.

Στόχος μας είναι η άμεση, φιλικότερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας! Σε κάθε περίπτωση, μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας κι ένα μέλος της ομάδας μας, θα χαρεί να απαντήσει σε κάθε σας ερώτηση!

AMORGOS ART

Ταξιδεύοντας στην ελληνική παράδοση ανακαλύψαμε κόσμους παραμυθένιους, χρώματα και λουλούδια πλουμιστά, γοργόνες και δράκους ,δικέφαλους αετούς και σταυρούδια, καράβια και καβαλάρηδες, ένα κόσμο ανάμεσα στο ονειρικό και στο παραμυθένιο.

Έπιπλα και αντικείμενα με μνήμη και ιστορία, σε συνδυασμό με την ποιότητα και την καλαισθησία, έχουν συγκεντρωθεί με σκοπό να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις όσων αγαπούν το αυθεντικό και αναζητούν την προβολή και παρουσία του ελληνικού πολιτισμού στον προσωπικό τους χώρο.


Σας περιμένουμε για να σας εμπνεύσουμε με την Ελλάδα του παραμυθιού και του ονείρου....

Ολες οι συλλογές μας εδώ!