Συντήρηση

Συντήρηση

Συντήρηση

Συντήρηση


Το κατάστημα Αμοργός διατηρεί εργαστήριo συντήρησης παλαιών επίπλων και αντικειμένων όπου μπορείτε να απευθυνθείτε για την ανάδειξη, επισκευή και συντήρηση αυτών.
Η συντήρηση είναι πολλές φορές αναγκαία σε όλα τα παλαιά έργα τέχνης & έπιπλα, ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία φαίνονται με γυμνό μάτι. Ο λόγος είναι προφανής: με την συντήρηση τους επιμηκύνεται ο χρόνος ζωής τους και διατηρείται όσο μεγαλύτερο διάστημα είναι δυνατόν η αρχική κατάσταση τους. Έτσι με το πέρασμα του χρόνου, αντί να χάνουν την αξία τους λόγω της φθοράς που υφίστανται, την διατηρούν και την αυξάνουν. “Η συντήρηση δίνει αξία στα έργα τέχνης ”.

AMORGOS ART

Ταξιδεύοντας στην ελληνική παράδοση ανακαλύψαμε κόσμους παραμυθένιους, χρώματα και λουλούδια πλουμιστά, γοργόνες και δράκους ,δικέφαλους αετούς και σταυρούδια, καράβια και καβαλάρηδες, ένα κόσμο ανάμεσα στο ονειρικό και στο παραμυθένιο.

Έπιπλα και αντικείμενα με μνήμη και ιστορία, σε συνδυασμό με την ποιότητα και την καλαισθησία, έχουν συγκεντρωθεί με σκοπό να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις όσων αγαπούν το αυθεντικό και αναζητούν την προβολή και παρουσία του ελληνικού πολιτισμού στον προσωπικό τους χώρο.


Σας περιμένουμε για να σας εμπνεύσουμε με την Ελλάδα του παραμυθιού και του ονείρου....

Ολες οι συλλογές μας εδώ!