Ασφαλής Πληρωμή

Ασφαλής Πληρωμή

Ασφαλής Πληρωμή

Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες και ισχυρές μεθόδους επεξεργασίας των στοιχείων σας, για γρήγορη και ασφαλής πληρωμή των on-line συναλλαγών σας.

Τιμές

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται στη σελίδα μας είναι σε Ευρώ (€) και συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. όπως διαμορφώνεται έως σήμερα στο 24%.


Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Στην περίπτωση που σημειωθεί αλλαγή τιμής σε κάποιο προϊόν κι ενώ καταχωρείτε την παραγγελία σας, θα σας ενημερώσουμε για την αλλαγή αυτή προκειμένου να μας ενημερώσετε αν και πως θέλετε να προχωρήσουμε.

  • Όλες οι παραγγελίες συνοδεύονται από αποδεικτικό πληρωμήςΤρόποι Πληρωμής

Έχετε στη διάθεσή σας, τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:  1. Πληρωμή μέσω Paypal


Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal για να εξοφλήσετε τις αγορές σας. Με την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να επιλέξετε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω Paypal για να οδηγηθείτε στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της Paypal όπου μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα μέσω λογαριασμού σας Paypal.

Πιστωτική Κάρτα – Αν είστε κάτοχος πιστωτικής κάρτα Visa, MasterCard,, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε, με ασφάλεια, μέσα από την φόρμα παραγγελία μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας.

  1. Τραπεζική Κατάθεση/ e-banking

Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας μέσω e- banking/τραπεζικής κατάθεσης στον παρακάτω εταιρικό , τραπεζικό λογαριασμό με τα έξοδα μεταφοράς εμβασμάτων να εξ ολοκλήρου εσάς .

EUROBANK
SWIFTBIC: ERBKGGRAA
IBAN:
GR7102600110000910200669302

Όνομα Δικαιούχου: Κ.ΚΑΙΤΑΤΖΗΣ -Α.Κ.ΚΑΙΤΑΤΖΗ ΟΕ -ΑΜΟΡΓΟΣ

Αιτιολογία Κατάθεσης: Συμπληρώνετε τον αριθμό της παραγγελίας σας (ORDER ID) ο οποίος αναγράφεται στο email που λάβατε, μόλις ολοκληρώσατε την παραγγελία σας.

Μόλις πραγματοποιήσετε την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλετε μέσω email: info@amorgosart.gr προκειμένου να καταχωρηθεί η πληρωμή σας και να δρομολογηθεί η παραγγελία σας.

Σε περίπτωση που αδυνατείτε να μας στείλετε email, μπορείτε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά, στο 210 3243836, η παραγγελία σας όμως θα δρομολογηθεί μόλις τα χρήματά σας εμφανιστούν στο λογαριασμό μας.

AMORGOS ART

Ταξιδεύοντας στην ελληνική παράδοση ανακαλύψαμε κόσμους παραμυθένιους, χρώματα και λουλούδια πλουμιστά, γοργόνες και δράκους ,δικέφαλους αετούς και σταυρούδια, καράβια και καβαλάρηδες, ένα κόσμο ανάμεσα στο ονειρικό και στο παραμυθένιο.

Έπιπλα και αντικείμενα με μνήμη και ιστορία, σε συνδυασμό με την ποιότητα και την καλαισθησία, έχουν συγκεντρωθεί με σκοπό να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις όσων αγαπούν το αυθεντικό και αναζητούν την προβολή και παρουσία του ελληνικού πολιτισμού στον προσωπικό τους χώρο.


Σας περιμένουμε για να σας εμπνεύσουμε με την Ελλάδα του παραμυθιού και του ονείρου....

Ολες οι συλλογές μας εδώ!