ΚΕΡΑΜΙΚΑ

ΚΕΡΑΜΙΚΑ

ΚΕΡΑΜΙΚΑ

ΚΕΡΑΜΙΚΑ
«Τίποτα δεν είναι πιο ελληνικό όσο ένα παραδοσιακό πήλινο. Όλα του φανερώνουν Ελλάδα. Το υλικό, η μορφή, η έκφραση. Ελληνικό είναι το χώμα και το νερό, ελληνικός ο ήλιος και το θερινό αεράκι που το στεγνώνουν, όπως ακόμα τα σκοίνα και τα πουρνάρια που το πυρώνουν. Και πάνω απ’ όλα ελληνικά είναι τ’ ακριβά χέρια, με δάχτυλα που σκέπτονται, όταν δημιουργούν με τον πηλό».
Βασίλης Δ. Κυριαζόπουλος

 

CERAMICS

“There is nothing more indicative of Greece than a traditional ceramic. Everything on it pinpoints Greece. The texture, the shape, the expression. Greek is the soil and the water, Greek is the sun and the summer breeze that dries it, like the leaves that burn it. And above all, Greek are the hands, the fingers that feel, when they create with clay.”
Vasilios D. Kiriazopoulos

AMORGOS ART

Ταξιδεύοντας στην ελληνική παράδοση ανακαλύψαμε κόσμους παραμυθένιους, χρώματα και λουλούδια πλουμιστά, γοργόνες και δράκους ,δικέφαλους αετούς και σταυρούδια, καράβια και καβαλάρηδες, ένα κόσμο ανάμεσα στο ονειρικό και στο παραμυθένιο.

Έπιπλα και αντικείμενα με μνήμη και ιστορία, σε συνδυασμό με την ποιότητα και την καλαισθησία, έχουν συγκεντρωθεί με σκοπό να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις όσων αγαπούν το αυθεντικό και αναζητούν την προβολή και παρουσία του ελληνικού πολιτισμού στον προσωπικό τους χώρο.


Σας περιμένουμε για να σας εμπνεύσουμε με την Ελλάδα του παραμυθιού και του ονείρου....

Ολες οι συλλογές μας εδώ!